Profil​

Scan-Plant er et dansk-norskejet eksportselskab, grundlagt i 1996, som tilbyder et kompelt plantesortiment til europæiske havecentre og grossister. Vores største markeder er Norge og Holland med daglige afgange til disse.

Scan-Plant har altid stor fokus på at levere aktuelle varer af høj kvalitet, og sætter personlig service og tæt kontakt til både leverandører og kunder i højsædet. Vi ser vor opgave som et bindeled mellem gartner og kunde, og er meget bevidste om at der ikke er plads til omkostninger som ikke er absolut nødvendige. Vel at mærke uden at dette går ud over den personlige og individuelle betjening af vore kunder, som har absolut første prioritet.

Vi er leverandør til de to norske fagkæder Hageland og Hagens Fagfolk med i alt 124 butikker på landsplan samt en række uafhængige havecentre fordelt over hele Norge.

Norske blomsterbutikker henvises til vores partnere Hilverda De Boer og Vikans Gartneri.

Hilverda De Boer er en del af en global virksomhed med 7 afdelinger i Norge. De tilbyder et bredt sortiment samt lokale produkter, og er desuden aftaleleverandør til Interflora. 

Vikans Gartneri i Stjørdal er en førende producent og grossist med mere end 70 års erfaring. De tilbyder et komplet sortiment af planter og snitblomster fra ind- og udland til blomsterbutikker og havecentre i i Midt- og Nordnorge.

En branche under pres er en branche som trænger til forandring? ​Vi er meget åbne for nye samarbejdsformer, hvad enten dette gælder kunder eller leverandører, og er altid parat til en drøftelse. Du er meget velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig!​